منو های اصلی

سخنرانی دکتر سروش شباهنگ

سخنرانی علمی دکتر سروش شباهنگ با عنوان فیبرهای چند-ماده‌ای و کاربردهای آن‌ها در اپتیک و فنآوری نانو

سخنرانی علمی یکی از دانش‌آموختگان فیزیک دانشگاه خوارزمی در دانشکده‌ی فیزیک با عنوان  فیبرهای چند-ماده‌ای و کاربردهای آن‌ها در اپتیک و فنآوری نانو

سخنران: دکتر سروش شباهنگ

آقای سروش  شباهنگ در سال 1383 از دانشگاه خوارزمی مدرک کارشناسی فیزیک  دریافت کرد. وی در سال 1386 از دانشگاه شهید بهشتی در رشته‌ی فوتونیک فارغ‌التحصیل و سپس برای ادامه‌ی تحصیل عازم آمریکا شد. در سال 2014 میلادی  مدرک دکتری خود را از دانشگاه فلوریدای مرکزی University of Central Florida دریافت کرد. از سال 2014 تا کنون به عنوان پژوهش‌گر علمی در این دانشگاه مشغول به فعالیت علمی است.

این سخنرانی به دعوت دانشکده‌ی فیزیک و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه و دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان در روز شنبه سوم مهر ماه ساعت 11:30در سالن شهدای خوازمی در دانشکده‌ی فیزیک برگزار شد.