منو های اصلی

ششمین کنگره بین‌المللی علوم و فناوری نانو (ICNN2016)

ششمین کنگره بین‌المللی علوم و فناوری نانو (ICNN2016) با هدف فراهم کردن فرصتی مناسب برای معرفی پیشرفت‌های جدید در حوزه‌ی فناوری‌نانو و تقویت همکاری بین محققان ایرانی و خارجی این حوزه توسط انجمن نانو فناوری ایران با همکاری دانشگاه خوارزمی برگزار می‌شود.

از جمله محورهای این کنگره می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
- نانوشیمی
- نانوفیزیک
- نانوفوتونیک
- نانومواد
- نانوپزشکی
- نانوزیست فناوری
- نانوالکترونیک
- نانومحاسباتی
- نانومکانیک

شایان ذکر است، در حاشیه این رویداد، نمایشگاهی از محصولات و دستاوردهای پژوهشگران و صنعتگران در حوزه فناوری‌نانو برپا می‌شود و متقاضیان می‌توانند برای نمایش محصولات و دستاوردهای خود  به پایگاه اینترنتی همایش مراجعه نمایند.

علاقه‌مندان به شرکت در این کنگره برای کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از چگونگی شرکت در کنگره به پایگاه اینترنتی این همایش مراجعه نمایند.

گفتنی است، ششمین کنگره بین‌المللی علوم و فناوری نانو (ICNN2016) در روزهای ۵ تا ۷ آبان ماه سال ۱۳۹۵ و با هدف رشد و توسعه دانش و فناوری نانو، در دانشگاه خوارزمی- پردیس کرج برگزار می‌شود.