Email: physicskhu1@gmail.com

حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از پژوهشگران، شرکت های دانش بنیان و صنایع کشور

| تاریخ ارسال: 1398/5/14 |

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از پژوهشگران، شرکت های دانش بنیان و صنایع کشور برای دریافت خدمات آزمایشگاهی از طریق باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی حمایت می کند.

1- اعضای هیئت علمی می توانند علاوه بر 30 میلیون ریال یارانه فصل بهار همزمان از 10 میلیون ریال یارانه فصل تابستان نیز استفاده کنند

2- همه اعضای باشگاه مشتریان 20 درصد تخفیف خدمات آزمایشگاهی دریافت می کنند.

3- شرکت های دانش بنیان می توانند از 30 میلیون ریال اعتبار خدمات آزمایشگاهی استفاده نمایند.

4- فارغ التحصیلان پسا دکترای
خارج از کشور، منتخبین بنیاد ملی نخبگان و سرآمدان علمی کشور تا 90 درصد تخفیف خدمات آزمایشگاهی دریافت می کنند.

توجه مهم:
در صورت عضویت در باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی صد هزار تومان اعتبار 100 درصدی به شما اختصاص خواهد یافت؛ برای ثبت نام و دریافت اعتبار، به صورت زیر اقدام نمایید.

مراحل دریافت اعتبار:
1) عضویت در باشگاه مشتریان
2) ورود به حساب کاربری در باشگاه مشتریان
3) انتخاب گزینه «طرح های تخفیف خدمات آزمایشگاهی»
4) درج کد تخفیف « 98225 » و انتخاب گزینه دریافت اعتبار

پس از انجام مراحل بالا، اعتباری با مبلغ صد هزار تومان به لیست اعتبارات شما افزوده خواهد شد.
توجه: مهلت ثبت نام برای دریافت اعتبار تا مورخ 30 بهمن 98 است.
توجه: مهلت استفاده از اعتبار تا 29 اسفند 98 است.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 18665 بار   |   دفعات چاپ: 416 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر