Email: physicskhu1@gmail.com

اطلاعیه ی مهم بازدید از شرکت رایان رشد افزار و مرکز ملی علوم و فنون لیزر

| تاریخ ارسال: 1402/3/24 |

اطلاعیه ی مهم بازدید از شرکت رایان رشد افزار و مرکز ملی علوم و فنون لیزر

بنیاد ملی نخبگان با همکاری دانشکده فیزیک دانشگاه خوارزمی در نظر دارد امکان بازدید تعداد محدودی از دانشجویان مستعد رشته های فیزیک و مهندسی از شرکت رایان رشد افزار و مرکز ملی علوم و فنون لیزر را فراهم آورد. اولین بازدید از شرکت رایان رشد افزار خواهد بود که در زمینه طراحی و ساخت سیستم های الکترواپتیک، لیزر، اپتیک، الکترونیک، مخابرات، کنترل و الکترومکانیک فعالیت داشته و در پارک علم و فناوری استان البرز واقع شده است.
لازم به ذکر است این بازدید در تیر ماه 1402 انجام خواهد شد و تعداد محدودی از بازدیدکنندگان ممکن است برای حمایت بعدی بنیاد نخبگان انتخاب شوند.
توجه فرمایید که با توجه به محدودیت ظرفیت بازدیدکنندگان، لازم است علاقمندان در رشته های فیزیک و مهندسی اطلاعات خود شامل نام و نام خانوادگی، محل سکونت، رشته تحصیلی، مقطع تحصیلی، معدل و شماره تماس را در قالب یک فایل
Word حداکثر تا 28 خرداد 1402 به ایمیل n.madanikhu.ac.ir ارسال فرمایند. از بین علاقه مندان تعدادی برای بازدید انتخاب و لینک ثبت نام برایشان ایمیل خواهند شد تا فرآیند بیمه آنها صورت گیرد.

CAPTCHA
دفعات مشاهده: 672 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر